2023-2024 Akademik Yılı KA-131 Staj Hareketliliği 1.Periyot Kabul Belgesi Teslimi Hakkında

2023-2024 Akademik yılı Erasmus+ Programı Staj Hareketliliği 1. periyod kabul belgesi teslimleri için aşağıda yer alan sürecin takip edilmesi gerekmektedir. İlgili süreci eksiksiz olarak tamamlayamayan öğrenciler 1. periyod için hareketlilik gerçekleştiremeyeceklerdir.

Kabul Belgesi (Erasmus+ Program Birimine teslim süreci).

1. Periyod kabul belgesi teslim tarihleri 24 – 28 Nisan 2023 arasıdır. 28 Nisan 2023 saat 16:30'a kadar tüm sürecin tamamlanması gerekmektedir.

Bu tarihler dışında gönderilen belgeler kabul edilmeyecektir.

Asgari içerik ve imza şartlarını sağlamayan belgeler kabul edilmeyecektir. Kabul mektubunda dikkat edilmesi gereken hususlara buradan ulaşabilirsiniz.

Aldığınız kabul belgelerinin Bölüm Koordinatörünüz tarafından 'Uygundur' ibaresi ile onaylanması gerekmektedir. Bölüm Koordinatörü onayı bulunmayan kabul mektupları değerlendirmeye aınmayacaktır.

Kabul belgelerinin erasmus başvuru siteminde (ytuerasmus.yildiz.edu.tr) 'Staj Kabul Belgesi' alanına yüklenmesi ve erasmus-staj@yildiz.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir. E-posta konusuna 'Staj Kabul Mektubu' yazılması gerekmektedir.

1. Periyod 01.07.2023-28.02.2024 tarihleri arasında gerçekleştirilmelidir.

1. periyod için yerleşen ancak gitmeyen öğrenciler 2.periyod için belge gönderemezler.

Süreç Takvimi için tıklayınız.