OLS Çevrimiçi Dil Desteği-Online Linguistic Support

 

OLS Tanımlamaları Nasıl Yapılmaktadır?

1. Öğrenciler, https://ytuerasmus.yildiz.edu.tr/ adresine yüklemeleri gereken tüm belgeleri eksiksiz olarak yükledikten ve hibe sözleşmeleri imzalandıktan sonra OLS sistemi için tanımlamaları Erasmus Ofisi tarafından yapılacaktır.

2. Tanımlama sonrasında öğrenciler sistem tarafından gönderilen otomatik bir e-posta alacak ve bu e-postadaki bağlantıyı kullanarak EU Academy sayfasına erişim sağlayabileceklerdir.

3. EU Academy Platformunda katılımcılar, öğrenmek istedikleri dil(ler)i, kurs ve dil sayısı sınırlaması olmaksızın seçebilirler.

Avrupa Komisyonu öğrencilerin bu kursları almasını ve kurslara devam etmesini önermekte ve faydalı görmektedir.

 

ÖNEMLİ: 

EU  Academy Platformu, Avrupa Komisyonu tarafından zaman zaman güncellenmektedir. Avrupa Komisyonu ve YTÜ Erasmus+ Birimi bu sisteme (kusursuz) erişim garantisi vermemektedir.

Söz konusu sistem zaman içerisinde kademeli olarak, AB Üye Devletleri ve Erasmus+ ve ESC  programıyla  ilişkili  ülkelerin  29  resmi  dilinin  tamamında  dil  öğrenme  hizmeti sunacaktır.