HABERLER VE ETKİNLİKLER
2023-2024 Akademik Yılı KA-131 Öğrenim Hareketliliği Üniversitelere Yerleştirme Listesi Hk.

 

2023-2024 Akademik Yılı Üniversitelere Yerleştirme Listesine buradan ulaşabilisiniz.

 

NOMINATION (Bir Üniversiteye Yerleşen Öğrencilerin Bilgilerinin Gidecekleri Kuruma Bildirilmesi)

Üniversitelere yerleşen öğrencilerin, yerleştikleri üniversitelere nomination işlemi (öğrenci yerleştirme bilgileri) bölüm Erasmus+ koordinatörleri tarafından yapılacaktır. Öğrencilerin, nomination işlemleri hakkında bölüm Erasmus+ Koordinatörleri ile iletişimde olması gerekmektedir.

Ayrıca, öğrencilerin yerleşmiş oldukları üniversitelerin başvuru koşulları, son başvuru tarihleri, açılan dersler vb. hakkında bilgi almak için misafir olunacak kurumun International Relations, Erasmus Office ve ilgili bölüm web sayfalarını dikkatle incelemeleri ve gerek görmeleri halinde ilgili karşı kurumlarla iletişime geçmeleri, faaliyetlerini gerçekleştirebilmeleri adına önem arz etmektedir.

 

Değişiklik ve Feragat Taleplerinin Alınması

 

01-15 Mayıs

01-15 Eylül

01-15 Kasım

Kurum, ülke, dönem değişikliği yapmak veya hakkından vazgeçmek isteyen öğrenciler, yukarıda belirtilen tarihler arasında değişiklik ve feragat taleplerini, bu sayfada yer alan ilgili dilekçeyi indirip doldurarak bölüm koordinatörünün onayı sonrasında https://ytuerasmus.yildiz.edu.tr/ adresindeki ilgili kısma yükleyerek yapabilirler. Elden dilekçe teslimi kabul edilmemektedir.

Her öğrenci sadece bir defa değişiklik talebinde bulunabilir.

Bu tarihler dışındaki değişiklik - feragat işlemlerinden ve gerçekleşmemiş hareketliliklerden bir sonraki başvuruda puan kesintisi yapılacaktır.

 

Hibe ile İlgili Notlar

İlan edilen bu liste hibe listesi değildir. Üniversitelere yerleşen öğrencilere ait yerleştirme listesidir.

Ulusal Ajans tarafından tüm üniversitelere hibeler tahsis edildikten sonra hibe listesi ilan edilecektir. Kesin olmamakla birlikte yaz ayları içerisinde açıklanması öngörülmektedir.

 

Oryantasyon – Bilgilendirme Toplantısı

Bu yıl deprem felaketi nedeniyle üniversitelerde çevrimiçi eğitim uygulanmasından dolayı oryantasyon programı yapılamayacaktır. Önümüzdeki günlerde, bir Bilgilendirme Sunumu web sayfamız aracılığıyla tüm öğrencilerle paylaşılacaktır.

Ayrıca tüm öğrencilerin aşağıda yer alan bağlantılardaki bilgilendirmeleri okumaları zorunludur:

Faaliyet Süreci

Hazırlanması Gereken Belgeler

Erasmus Takvimi

 

Başarılı bir akademik yıl geçrimeniz dileğiyle...