2024-2025 Akademik Yılı KA-131 Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Başvuruları (Avrupa Birliği Ülkeleri) (Yeni)

Bütçe Yılı - Akademik Yıl

2024 Proje Dönemi 2024-2025 Akademik Yılı

Başvuru Türü

KA131 Öğrenim ve Staj Hareketliliği

Başvuru tarihleri

Başlangıç: 04 Aralık 2023 (Saat 10:00)

Bitiş : 22 Aralık 2023 (Saat 16:00)

Yabancı Dil Sınavı

02 Mart 2024

(Detaylar başvurudan sonra paylaşılacaktır)

Başvuru Bilgi Paketi

Çağrı Metni (İnceleyiniz)

Ö
NEMLİ: Başvru yapmadan önce Yabancı Dil Tercihi ile ilgili duyurumuzu buradan inceleyiniz.

Süreç Takvimi (İnceleyiniz)

Başvurunuzu ilk önce UA Portala yapınız. Portaldan edineceğiniz başvuru belgesine KİON sistemine yüklemeniz gerekecektir.

Otomasyon Sistemi Kullanım Kılavuzu (UA PORTAL) (İnceleyiniz)

Giriş için E-devlet şifrenizin olması gerekmektedir.

Otomasyon Sistemi Kullanım Kılavuzu (KİON) (İnceleyiniz)

E-devlet ile girilememektedir. Sadece OBS kullanıcı girişi ile girilebilir.

Başvuru yaparken OBS kullanıcı adınızı ve şifrenizi kullanın. Eski kullanıcı adlarınızı kullanmayınız. Eski kullanıcı adlarınızı kullanmanız halinde sistem size başvuru izni vermeyecektir

Diğer bir deyişle OBS'ye nasıl giriyorsanız aynı şekilde KİON'a da önce kayıt olup sonra giriş yapınız.

Bilgilendirme Sunumu

Bilgilendirme Sunumu  (İnceleyiniz)

Dezavantajlı geçmiş

İlgili bilgilendirmeye web sayfamızın Hızlı Erişim menüsünden ve buradan ulaşabilirsiniz. (İnceleyiniz)

Online Başvuru Sistemleri

Not: Başvuru sisteminde hata almanız halinde ekran resmi alarak (ekran resminde gün ve saatinde belli olduğu şekilde) erasmus@yildiz.edu.tr adresimize e-posta gönderiniz.

E-posta konusuna BAŞVURU HATASI yazınız.

Yukarıda yer alan 2 başvuru sistemi üzerinden de başvuru yapılması gerekmektedir. Herhangi birinden başvuru yapılmaz, hatalı yapılır yada başvuru yarıda bırıkılıp nihai hale getirilmezse başvuru geçersiz sayılır.

Not: Linkler için güvenlik uyarısı alırsanız, aynı sayfada karşınıza çıkacak olan gelişmiş seçeneğinden devam et yapabilirsiniz.

Web sitelerimizde güncellenen güvenlik sertifikaları gereği, web site girişlerinde sorun yaşamamak için site adreslerini "www" yazmadan giriş yapınız.

Sorununuz devam ederse tarayıcı geçmişinizi temizleyip, https://ytuerasmus.yildiz.edu.tr/ adresi üzerinden YTÜ Erasmus Başvuru sayfasına ulaşınız.

Başvuru yapan tüm öğrencilerimizin Başvuru Bilgi Paketinde yer alan bilgileri eksiksiz bir şekilde incelediği ve bu bilgiler doğrultusunda başvurularını tamamladığı kabul edilmektedir.

Süreçlerde bazı bilgiler ihtiyaçlar doğrultusunda zaman zaman güncellenmektedir, bu nedenle bilgi metinlerini bilgisayarınıza indirmek yerine ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda web sayfamızdan online olarak temin etmeniz tavsiye edilmektedir.

Süreçlerle ilgili Başvuru Bilgi Paketinde ve Bilgilendirme Sunumundan cevaplarına ulaşamadığınız sorularınızı erasmus@yildiz.edu.tr adreslerimize iletebilirsiniz. Cevapları ilgili belgelerde yer maillere dönüş yapılmayacaktır.

Başarılı bir başvuru dönemi geçirmenizi dileriz.