HABERLER VE ETKİNLİKLER
2024-2025 Akademik Yılı Erasmus+ KA-131 Programı Öğrenci Hareketlilikleri Ön Başvuru Listeleri (05.01.2024)

2024-2025 Akademik Yılı Erasmus+ KA-131 Programı Öğrenci Hareketlilikleri Ön Başvuru Listeleri (05.01.2024)

 

Değerli Öğrencilerimiz,

2024-2025 Akademik Yılı Erasmus+ KA-131 (AB Ülkeleri) Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketlilikleri için başvuran adayların listeleri ekte yer almaktadır.

 

Notlar:

KİON sisteminde başvuru durumu Online Kayıtlı olan öğrenciler ön başvurularını tamamlamadıkları için listede yer almamaktadır.

Ulusal Ajans Portalında başvuru durumu Tamamlandı olmayan öğrenciler ön başvurularını tamamlamadıkları için listede yer almamaktadır.

02 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Erasmus+ Yabancı Dil Sınavı ile ilgili detaylı liste ilerleyen günlerde (AGNO'lar tarafımızca OBS'den çekildikten sonra) Erasmus+ Programı web sayfasında ilan edilecektir.

Aşağıdaki listelerde adı yer alan öğrencilerin bundan sonraki adımları Süreç Takviminden takip etmeleri gerekmektedir. Kişisel bilgilendirme yapılmayacaktır.

Aşağıda yer alan listeler ön başvurusunu tamamlayan öğrencilerin listesidir. Listeler hazırlanırken yüklenen Dil Belgeleri, Staj Davet Yazıları ve Dezavantaj Durum Belgeleri henüz kontrol edilmemiştir. Listelerimizdeki güncellemeler Süreç Takvimimizde belirtilen aşamalarla devam edecektir. Bu listede yer almış olmak, Erasmus+ Programına hak kazanıldığı anlamına gelmemektedir.

Bazı Fakülte-Enstitü ve Bölüm adlarında öğrenci üniversite yerleştirme işlemleri öncesinde güncelleme yapılabilir.

 

Ekler:

Öğrenim Hareketliliği Ön Başvuru Listesi

Staj Hareketliliği Ön Başvuru Listesi

Süreç Takvimi

 

Başarılı bir akademik yıl geçirmeniz dileğiyle.

 

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü

Erasmus+ Programı Birimi