2023-2024 Akademik Yılı KA-131 Öğrenim ve Staj Hareketlilikleri (kapalı)

Bütçe Yılı - Akademik Yıl

2023 Proje Dönemi 2023-2024 Akademik Yılı

Başvuru Türü

KA131 Öğrenim ve Staj Hareketliliği

başvuru tarihleri

Başlangıç: 28 Kasım 2022 (Saat 10:00)

Bitiş : 22 Aralık 2022 (Saat 16:00)

Yabancı Dil Sınavı

04 Mart 2023

(Detaylar başvurudan sonra paylaşılacaktır)

Online Başvuru Sistemleri

Not: Başvuru sistemleriyle ilgili hata tarama halinde e-postanıza hatalı metinler ekran örneğini de ekleyiniz. Ekran resminde Masaüstünde yer alan ekran saati ve tarihin olmasına dikkat ediniz.

İki başvuru sistemiyle ilgili zorluklarzı sadece YTÜ Erasmus+ Programı Birimine iletiniz.

ÖNEMLİ!

BAŞVURU SİSTEMLERİ İLE İLGİLİ 21.12.2022 TARİHLİ DUYURUMUZA  BURADAN  ULAŞABİLİRSİNİZ. DUYURUYU İNCELEMEDEN BAŞVURUYA DEVEM ETMEYİNİZ.

Bu başvuru dönemi ile birlikte artık yukarıda yer alan 2 farklı web sayfası üzerinden başvuru yapılması yaptırımları.

Not: Link için güvenlik uyarısı çıkışı, aynı sayfa gelişmiş seçeneğinden devam et yapabilirsiniz.

Bu yıl başvuru kaynaklarında bazı güncellemeler yapıldı. Bu işlemlere başvurmadan önce otomasyon sistemi kullanım kılavuzunu inceleyiniz.

Web sitelerimizde güncellenen güvenlik sertifikaları gereği, web site girişlerinde sorun yaşamamak için site adreslerini "www" yazmadan götürmeniz.

Tarayıcı geçmişinizi temizleyip, https://ytuerasmus.yildiz.edu.tr/ adresi üzerinden karmaşık bir şekilde YTÜ Erasmus Başvuru sayfasına ulaşım.

Başvuru Bilgi Paketi

Çağrı Metni

Süreç Takvimi    Güncellendi(28.12.2022 - 16.01.2023)

Başvurunuzu ilk önce UA Portala yapınız. Portaldan edindiğiniz başvuru belgesini KİON'a yüklemeniz gerekecek.

Otomasyon Sistemi Kullanım Kılavuzu (UA PORTAL)

Giriş için E-devlet şifrenizin olması gerekmektedir.

ÖNEMLİ!

BAŞVURU SİSTEMLERİ İLE İLGİLİ 21.12.2022 TARİHLİ DUYURUMUZA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ. DUYURUYU İNCELEMEDEN BAŞVURUYA DEVEM ETMEYİNİZ.

Otomasyon Sistemi Kullanım Kılavuzu (KİON)

Not: Lisansüstü öğrencilerinin daha önce Erasmus Programına başvurusu yapmış olsa bile, bu kaydında ilk önce Kayıt Ol & Başvuru Yap butonundan ön kayıt olması gerekmektedir.

Başvuru yaparken OBS kullanıcı adınızı ve şifrenizi kullanın. Eski kullanıcı adlarınızı kullanmayınız. Eski kullanıcı adlarınızı kullanmak halinde sistem size başvuru izni vermektir.

Diğer bir deyişle OBS'ye nasıl giriyorsanız aynı şekilde KİON'a da önce kayıt olun sonra giriş yapınız.

Bilgilendirme Sunumu

Dezavantajlı geçmiş

İlgili bilgilendirmeye web sayfamızın Hızlı Erişim menüsünden ve buradan ulaşabilirsiniz.

Başvuru yapan tüm öğrencilerimizin Başvuru Bilgi Paketinde yer alan bilgileri eksiksiz bir şekilde incelediği ve bu bilgiler doğrultusunda başvurularını tamamladığı kabul edilmektedir.

Süreçlerde bazı bilgiler ihtiyaçlar doğrultusunda zaman zaman güncellenmektedir, bu nedenle bilgi metinlerini bilgisayarınıza indirmek yerine ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda web sayfamızdan online olarak temin etmeniz tavsiye edilmektedir.

Süreçlerle ilgili Başvuru Bilgi Paketinde ve Bilgilendirme Sunumundan cevaplarına ulaşamadığınız makinelerin hareketliliği için erasmus@yildiz.edu.tr, staj hareketliliği için erasmus-staj@yildiz.edu.tr adreslerimize iletebilirsiniz. İlgili belgelerde cevap yer alan kişilere cevap verilmeyecektir.