2024-2025 Akademik Yılı Erasmus+ Programı Hibeleri ve THY İndirim Kodu Hakkında 11.07.2024

2024-2025 Akademik Yılı KA-131 Erasmus+ Programı Üniversite hibeleri Türkiye Ulusal Ajansı tarafından ilan edilmiştir. Üniversitemiz Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketlilikleri hibesinde Türkiye'de en yüksek hibe miktarını alan üniversiteler arasında yine zirvede yer almıştır. Emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. Koordinatörlüğümüz tarafından Hibe dağıtımı ve eş zamanlı olarak THY indirim kodu tanımlamalarına başlanmıştır.

2024-2025 Dönemi ile eklenen öğrenci seyahat hibesinin otomasyon sistemlerine eklenmesi çalışmaları devam etmektedir. Testlerin tamamlanması ile eş zamanlı olarak hibe dağıtım işlemleri de tamamlanacaktır. İlanın yukarıda belirtilen tarih aralığında yapılması planlanmaktadır ancak gecikmeler yaşanabilir. İlanın ne zaman yapılacağı ile ilgili ofisimizden bilgi almanıza gerek bulunmamakta, web sayfamızı ve e-posta adreslerinizi takip etmeniz yeterlidir.

Başarılı bir hareketlilik dönemi geçirmenizi dileriz.

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü