HABERLER VE ETKİNLİKLER
2024-2025 Akademik Yılı KA-131 Öğrenci Hareketlilikleri Başarı Puanları Ön Listesi Hakkında 11.03.2024

Değerli Öğrencilerimiz,

2024-2025 Akademik Yılı Erasmus+ Programı KA131 Öğrenci Hareketliliği başarı puanı ön listesi aşağıda ilan edilmiştir.

Başarı puanınız da hata olduğunu  düşünüyorsanız burada yer alan dilekçeyi doldurarak kanıt dosyalarıyla birlikte 13 Mart Çarşamba saat 23:59'a kadar tarihine kadar erasmus@yildiz.edu.tr adresine e-posta göndermelisiniz. E-posta konusuna 'Başarı Puanı İtirazı' yazılması zorunludur. Puanınızda yukarıya doğru poztifi bir hata varsa bile bildirilmesi gerekmektedir. Örneğin dil skorunuz 70,25 ancak siz sisteme 70,50 olarak girdiyseniz bu hatalı bir puandır. Erasmus+ Programı Birimi bu durumu tespit ettiği her an sürece müdahale etme yetkisine sahiptir.

Puanlama sistemiyle ilgili detaylı bilgilere Başvuru Çağrı Metnimizden ulaşabilirsiniz. İtirazınızı yapmadan önce başvuru metinlerini mutlaka inceleyiniz.

Öğrenim Hareketliliği Başarı Puanı Ön Listesine Buradan Ulaşabilirsiniz.

Staj Hareketliliği Başarı Puanı Ön Listesine Buradan Ulaşabilirsiniz.

 

Not: Dezavantajlı Geçmiş prosedürü ikiye ayrılmaktadır. Bazı dezavantajlı durumlarından ek puan alınmakta iken bazı dezavantajlı durumlarından ise ek hibe desteği alınmaktadır. Detaylara başvuru çağrı metnimizden ve web sayfamızın Hızlı Erişim menüsünden ulaşabilirsiniz.

Not : 2024 Proje dönemiyle birlikte gelen kural gereğince daha önce kullanılmış dezavantaj belgeleri yeni başvurularda kullanılamamaktadır. Diğer bir deyişle daha önce dezavantajlı geçmiş sebebiyle daha önce ek puan yada ek hibe aldıysanız bu başvurunuzda ek puan yada ek hibe desteği alamazsınız.

 

Başarılar dileriz.