HABERLER VE ETKİNLİKLER
Erasmus+ Programı Başvuruları ve İYS Belgesi Hakkında 20.12.2023

Değerli öğrencilerimiz,

Erasmus+ Programı başvuruları 22 Aralık 2023 Cuma günü 16.00 itibariyle bitecektir. Başvuru durumu Online Kayıtlı olan öğrencilerin ön başvurularının geçerli olabilmesi için başvurularını tamamlamaları ve başvuru statülerinin İşlemde olması gerekmektedir.

 

NOT: Yabancı dil sınav beyanı olarak İYS belgesini kullanacak adayların belgelerinin Yabancı Diller Yüksekokulundan alınmış olması zorunludur. İlgili belge ıslak imzalı ya da online imzalı (EBYS yazısı karekodlu) olması gerekmektedir. İYS belgesini ibraz eden öğrencilerin KİON sistemine yükledikleri belgelerini kontrol etmeleri tavsiye edilmektedir.

Başvurusunu tamamladığı halde (İşlemde statüsü) hatalı evrak yükleyen öğrencilerin Erasmus+ Birimine başvurmaları halinde başvuruları Online Kayıtlı statüsüne çevrilecek ve hatalarını düzeltmelerine imkan verilecektir.

 

NOT: Ulusal Ajans başvuru portalında Yabancı Dil Tercihi kısmında İYS seçim alanı çıkmıyor ise en yakın olan tercihi seçiniz. Değerlendirmeler yapılırken KİON sistemindeki seçiminiz dikkate alınacaktır.

 

Hatalı evrak yüklediyseniz ivedi biçimde erasmus@yildiz.edu.tr adresimizle iletişime geçiniz.

Ulusal Ajans başvuru portalına yüklenen belgelerde güncelleme yapılmasına gerek bulunmamaktadır.

E-posta konu kısmına HATALI İYS BELGESİ yazmak zorunludur.

 

Detaylı bilgi için Online Başvuru sayfamızı inceleyiniz.

 

Bilgilerinize.