HABERLER VE ETKİNLİKLER
Vize işlemleri İçin gerekli Teyit Belgesi (Confirmation Sheet)

Vize işlemleri İçin gerekli Teyit Belgesi (Confirmation Sheet)

Değerli Öğrencilerimiz lütfen aşağıdaki bilgileri dikkatlice okuyunuz.

2023-2024 akademik yılında Erasmus+ Öğrenim Hareketliliğinde vize işlemleri için gerekli Teyit Belgesi (Confirmation Sheet) aşağıdaki şekilde talep edilmelidir:

  • Öğrencilerin kabul belgelerini (Letter of Acceptance) Erasmus otomasyon sistemine (ytuerasmus.yildiz.edu.tr - A3-Kabul Belgesi (Letter of Acceptance) isimli kısma) yüklemeleri gerekmektedir. Bu talepler belirli periyodlarla ofisimiz tarafından incelenecek ve gerekli işlemler yapılacaktır.

Talepleri alınan öğrencilerin teyit belgeleri 5 iş günü içinde Erasmus otomasyon sistemine (ytuerasmus.yildiz.edu.tr) karekodlu bir şekilde yüklenecektir.

Henüz kabul belgesi eline ulaşmamış öğrenciler teyit belgesi alamazlar.

Evrağınızı sisteme yükledikten sonra 5 iş günü geçmeden belgenizle ilgili ofisimize e-posta göndermeyiniz. 5 iş günü geçtikten sonra teyit belgeniz hala yüklenmedi ise konu kısmına Teyit Belgesi Talebi (XYZ Fakültesi) yazarak erasmus@yildiz.edu.tr adresimize e-posta gönderebilirsiniz.

NOT: Bazı konsolosluklar bu belgeyi “hibe belgesi, hibe sözleşmesi, katılım belgesi” şeklinde adlandırabilmektedir. Teyit belgesinde hibe ve katılım durumunuz da belirtildiği için bu belgeler yerine geçerek vize işlemlerinde geçerli olmaktadır.

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü

Erasmus+ Program Birimi