HABERLER VE ETKİNLİKLER
2023-2024 Akademik Yılı Erasmus+ Başvuruları Dezavantajlı Geçmiş (Deprem Sebebiyle) Belgeleri Hakkında

Değerli öğrencilerimiz,

2023-2024 Akademik Yılı Erasmus Başvurusunu tamamlayan ve asgari şartları sağlayan, deprem bölgesinde yaşayan yada 1. ve 2. derece akrabaları deprem bölgesinde yaşayan öğrencilerimizin belgelerini 15.03.2023 çarşamba günü tarihi saat 23:59'a kadar PDF olarak erasmus@yildiz.edu.tr adresine e-posta ile göndermeleri gerekmektedir. E-posta konusuna DEZAVANTAJLI GEÇMİŞ BELGESİ yazmayı unutmayınız.

*Birinci ve ikinci derece akrabaları veya kendileri, 06 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş depreminden sonra ilan edilen afet bölgesinde yer alan 11 ilde ikamet etmekte olup da kendileri farklı illerdeki yükseköğretim kurumlarına kayıtlı öğrenciler Erasmus+ öğrenci hareketliğine yapacakları başvurularda +10 puan ile önceliklendirilir.(Önceliklendirme için AFAD’tan ya da e-devlet üzerinden alınmış belge. 1. Ve 2. Derece akrabalar için ise e-devlet üzerinden alınmış ikametgah belgesi ibraz edilmesi gerekmektedir.)

*1. ve 2. Derece akrabalar: anne, baba, çocuklar, eş, eşinin annesi, eşinin babası ile kendisinin veya eşinin büyükbabası, büyükannesi, torunları ve kardeşleri

 

Bilgilerinize sunarız.

Erasmus+ Programı Birimi