2023-2024 Akademik Yılı Erasmus+ İngilizce Yeterlilik Sınav Sonuçları Hakkında- 08.03.2023

2023-2024 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği (Öğrenim ve Staj Faaliyeti) için 04 Mart 2023'de düzenlenmiş olan Erasmus+ İngilizce Yeterlilik Sınav Sonuçları aşağıda açıklanmıştır.

Her iki faaliyet için de yabancı dil sınavından alınması gereken minimum puan 60’dır ve başvuru sırasında belirtilmiş olan muadil bir sınavdan alınmış notun buna karşılık gelmesi gerekmektedir. Kural gereği yabancı dil sınav sonucu minimum 60 olmayan öğrenciler faaliyetten yararlanamaz.

Minimum Yabancı Dil Puanı ve AGNO şartını birlikte sağlamış öğrenciler için AGNO’nun %50'si ve Yabancı Dil sonucunun %50’si alınarak Erasmus Başarı Puanı oluşturulacaktır.

Puan hesaplamasıyla ilgili (ek puanlar ve eksi puanlar) ve asgari başarı şartlarıyla ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

NOT : Başarı puanlarının 17.03.2023 tarihinde ilan edilmesi planlanmaktadır.

Başarılar dileriz.

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü