ERASMUS+ BİRİMİ OCAK - ŞUBAT AYLARI ÖĞRENCİ GÖRÜŞME GÜNLERİ HAKKINDA 18.01.2023

Değerli öğrencilerimiz,

2023 yılı Erasmus+ Programı çalışmaları sebebiyle Ocak - Şubat ayları öğrenci görüşme günlrimiz aşağıda yer almaktadır.

Ofisimizinin öğrenci görüşmelerine kapalı olduğu günlerde İletişim sadece e-posta üzerinden yapılacaktır. Yüz yüze veya telefon ile görüşme gerçekleştirilemeyecektir.

Göndereceğiniz e-postayı sadece 1 kez göndermeniz yeterlidir. Aynı konu için gönderilen e-posta sayısının fazla olması size daha hızlı dönüş yapılmasını sağlamamaktadır. E-postalara dönüş süremiz ortalama 3 iş günüdür. Konu kısmına Fakültenizi ve kısaca ne için gönderdiğinizi yazmayı unutmayınız.

Acil statüsünde gönderilen e-postalara aciliyeti gösteren belgelerin eklenmesi zorunludur.

Planlamalarınızı aşağıda yer alan takvimimize göre yapmanız önem arz etmektedir.