ÖNEMLİ: 2023-2024 UA PORTAL Tercih Belirtme

2023-2024 Akademik Yılı KA131 Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketliliği başvuruları için zorunlu kılınan Ulusal Ajans Başvuru Portalı'nda öğrencilerin gidecekleri kurum kısmında bir tercih belirtmeleri zorunludur. Bu kapsamda:

Öğrenim Lisans/Yüksek Lisans Öğrencileri: Tercih listesinde görüntüledikleri F NANCY43 Erasmus ID kodlu École Supérieure d'Art de Lorraine adlı kurumu seçip "Tercihinize Ekleyin" butonuna basarak portalda ilerleyebilirler.

Öğrenim Doktora Öğrencileri: Tercih kısmında gördükleri herhangi bir kurumu seçip "Tercihinize Ekleyin" butonuna basarak portalda ilerleyebilirler.

Staj Öğrencileri: Tercih kısmında gördükleri herhangi bir kurumu seçip "Tercihinize Ekleyin" butonuna basarak portalda ilerleyebilirler.

Tercih belirtmek sadece sistemdeki başvuruyu tamamlayabilmek için yapılan bir işlemdir. Belirttiğiniz bu tercih hiçbir şekilde dikkate alınmayacaktır; Mart ayında yerleştirme sürecinde tercihleriniz Bölüm Erasmus Koordinatörünüzün belirleyeceği yöntemle sizlerden yeniden alınacaktır.

Başvurusunu tercih belirtmeden tamamlamış öğrencilerin güncelleme yapmasına gerek yoktur.