HABERLER VE ETKİNLİKLER
2022-2023 Akademik Yılı KA-131 Öğrenim Hareketliliği Üniversite Yerleştirme Sonuçları ve Bilgilendirme Toplantısı Hakkında 10.05.2022

Değerli Öğrencilerimiz,

2022-2023 Akdemik Yılı Erasmus+ Programı KA-131 (AB Ülkeleri) Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Üniversite Yerleştirme Sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili akademik yıla ait Öğrenim Hareketliliği Öğrenci Bilgilendirme Toplantısı 17 Mayıs 2022 Salı günü saat 12:00'da Rektörümüz Prof. Dr. Tamer YILMAZ'ın da katılımıyla Davutpaşa Kampüsü Kongre Merkezi Büyük Salonda yapılacaktır.

Erasmus+ Program Kuralları gereği süreciniz boyunca karşılaşacağınız akademik ve idari prosedürlerin anlatılacağı bilgilendirme toplantısına katılmak zorunludur. Mücbir bir sebep (sağlık raporu vb) belirtmeksizin toplantıya katılmayan öğrenciler için sonraki Erasmus+ Programı başvurularından puan kesintisi uygulanabilir. Yoklama/kayıt işlemlerinin zamanında tamamlanabilmesi adına toplantıya en az 15 dakika önce gelip ilgili bankolardan işlemlerinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Belirtilen saatte dersi/laboratuvarı olan öğrenciler bu duyurumuzu ve sizlere gönderilen e-posta bilgilendirmesini dersin yürütücü hocalarına önceden gösterip izin talep edebilirler.

 

Bilgilerinize sunarız.

 

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü

Erasmus+ Programı Birimi