HABERLER VE ETKİNLİKLER
22-2023 Akademik Yılı Erasmus+ İngilizce Yeterlilik Sınav Sonuçları Hakkında 24.03.2022

Değerli Öğrencilerimiz,

 

2022-2023 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği (Öğrenim ve Staj Faaliyeti) için 20 Mart 2022'de düzenlenmiş olan Erasmus+ İngilizce Yeterlilik Sınav Sonuçları ekte açıklanmıştır. 

 

Sınav sonuçları optik okuyucu tarafından değerlendirilmiş olup bu sebeple sınav puanına itiraz alınmayacaktır. Ancak farklı bir hata olduğunu düşünüyorsanız (sınava girdim ama ismim görünmüyor gibi) 25 Mart 2022 Cuma günü saat 23:59’a kadar erasmus@yildiz.edu.tr adresine e-posta göndermeniz gerekmektedir. Zamanında yapılmayan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

 

Her iki faaliyet için de yabancı dil sınavından alınması gereken minimum puan 50’dir ve başvuru sırasında belirtilmiş olan muadil bir sınavdan alınmış notun buna karşılık gelmesi gerekmektedir. Kural gereği yabancı dil sınav sonucu minimum 50 olmayan öğrenciler faaliyetten yararlanamaz.

  

Minimum Yabancı Dil Puanı ve AGNO şartını birlikte sağlamış öğrenciler için AGNO’nun %50 si ve Yabancı Dil sonucunun %50’si alınarak Erasmus Başarı Puanı oluşturulacaktır.

 

Puan hesaplamasıyla ilgili (ek puanlar ve eksi puanlar) ve asgari başarı şartlarıyla ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

  

Başarılar dileriz.

 

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü

Erasmus+ Program Birimi

 

Sınav Sonuçları