2022-2023 Akademik Yılı Erasmus+ KA-131 Programı Öğrenci Hareketlilikleri Ön Başvuru Listeleri 02.03.2022

2022/2023 Akademik Yılı Erasmus+ KA-131 (AB Ülkeleri) Öğrenci Hareketliliği Öğrenim ve Staj faaliyeti için başvuran adayların listeleri ekte yer almaktadır.

Notlar:

-         Başvuru durumu "Online Kayıtlı" olan öğrenciler ön başvurularını tamamlamadıkları için listede yer almamaktadır.

-        20.03.2022 tarihinde yapılacak olan Erasmus+ Yabancı Dil Sınavı ile ilgili detaylı liste ilerleyen günlerde (AGNO'lar tarafımızca OBS-GSIS'ten çekildikten sonra) Erasmus+ Programı web sayfasında ilan edilecektir.

-        Aşağıda ki listelerde adı yer alan öğrencilerin bundan sonraki süreçleri Süreç Takviminden takip etmeleri gerekmektedir. Kişisel bilgilendirme yapılmayacaktır.

-        Aşağıda yer alan listeler ön başvurusunu tamamlayan (başvuru statüsü İŞLEMDE olan) öğrencilerin listesidir. Listeler hazırlanırken yüklenen Dil Belgeleri, Staj Davet Yazıları ve Dezavantaj Durum Belgeleri henüz kontrol edilmemiştir. Listelerimiz Süreç Takvimimizde belirtilen aşamalarla devam edecektir

Başarılı bir akademik yıl geçirmeniz dileğiyle.

Ekler:

Öğrenim Hareketliliği Başvuru Listesi