HABERLER VE ETKİNLİKLER
2021-22 Akademik Yılı Staj Hareketliliği 2.Periyot Kabul Mektubu Teslimi Hakkında (2020 bütçesi)

2020-21 Akademik Yılı Staj Hareketliliği (2020 Bütçesi Ek Başvurusu çerçevesinde) 2.Periyot Kabul Mektubu Teslimi Hakkında

NOT: Bu duyuru yalnızca 2020 Bütçesi Ek Başvurusu çerçevesinde Mayıs 2021'de staj başvurusu yapan ve faaliyetini Mart 2022 - Eylül 2022 arasında gerçekleştirmeyi planlayan öğrenciler içindir. Lütfen duyuruyu dikkatlice okuyunuz!

2020 Bütçesi Ek Başvurusu çerçevesinde Mayıs 2021 staj ek başvuruları ile 2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+ Staj Hareketliliğine başvuran ve faaliyetini Mart 2022 - Eylül 2022 arasında gerçekleştirmek üzere 2. periyot aday öğrencilerimizin kabul mektuplarını 24-28 Ocak 2022 tarihleri arasında (süreç takviminde de belirtildiği gibi) YTÜ Erasmus Ofisine teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihler arasında kabul mektuplarını teslim etmeyen öğrencilerimizin staj hareketlilik talepleri değerlendirilmemektedir.

ÖNEMLİ:

Staj Kabul Mektubunuzda bulunması gereken bilgiler: (Mektup antetli kağıda, imzalı ve kurum kaşeli olmalıdır.

-Öğrenci Adı-Soyadı

-Mentor Adı-Soyadı İletişim Bilgileri

-Karşı Kurum İletişim Bilgileri

-Staj Başlangıç ve Bitiş Tarihleri

-Öğrencinin detaylı staj iş tanımları

Planladığınız staj faaliyetinizin Erasmus kurallarına uygunluğunu web sitemizde bulunan Sık Sorulan Sorular kısmından sorgulayabilirsiniz. http://www.erasmus.yildiz.edu.tr/sayfa/KA-103-Staj-Hareketlili%C4%9Fi--Avrupa-Birli%C4%9Fi-%C3%9Clkeleri-/S%C4%B1k-Sorulan-Sorular/165

!!!!Kabul mektubunuzun YTÜ Bölüm Erasmus Koordinatörünüz tarafından içerik olarak uygun görülmesi ve imzalanması gerekmektedir. Erasmus ofisine teslim etmeden önce bu durumun sağlandığından emin olunuz. Bölüm Erasmus Koordinatörünün imzalamadığı/onaylamadığı belgeler kabul edilmeyecektir.

Bölüm içeriğine uygunluğunu onaylayan Bölüm Erasmus Koordinatörünüzün yapması gereken belgenin üzerine "Uygundur." ibaresini yazmak, imzalamak ve varsa kaşelemektir. Kabul mektubu teslimi için ayrıca ofisimiz tarafından onay verilmesi gerekmemektedir.

Onaylanma süreci biten hazır kabul mektuplarınızı 28 Ocak 2022 saat 23:59'a kadar erasmus-staj@yildiz.edu.tr adresine göndermeniz gerekmektedir.

 

ÖNEMLİ:

Epostanızı aşağıdaki formata uygun göndermenizi rica ederiz.

Kime: erasmus-staj@yildiz.edu.tr

Konu: 2020 Bütçesi Erasmus+ Staj 2. Periyot Kabul Mektubu Teslimi

Tüm bilgilerin okunur olduğu kabul mektuplarını .pdf formatında göndermeniz gerekmektedir.

 

ÖNEMLİ:

Online başvuru sırasında kabul mektubunu sisteme yükleyen öğrenciler de dahil tüm öğrencilerin kabul mektuplarını bu şekilde tarafımıza iletmesi gerekmektedir. Süreç Takviminde belirtilen tarihler dışında tarafımıza iletilen kabul mektupları geçerli olmayacaktır. Belirtilen tarihler dışında tarafımıza ulaşan öğrencilerimize Süreç Takvimi belgesini takip etmeleri uyarısı yapılmıştır. Başvuru sırasında hali hazırda yüklemiş olduğu kabul mektubu tarihlerinde ya da staj kurumda değişiklik yapan öğrencilerin, yeni kabul mektuplarıyla birlikte web sitemizin formlar kısmında bulunan değişiklik dilekçesini epostalarıyla birlikte göndermeleri gerekmektedir.

2020 Bütçesi çerçevesinde giden staj öğrencileri en fazla 5 ay hibeli olarak hareketlerini gerçekleştirebilirler: staj sürenizi belirlerken bunu durumu dikkate almanızı rica ediyoruz.

2021 Mayıs 2020 Bütçesi ek başvuru süresince sisteme kabul mektubunu yüklemiş öğrenciler teslim tarihleri boyunca ofisimize bu duyurudaki yönergelere uygun teslim gerçekleştirmezlerse bu öğrencilerimizin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

Yasal süre içinde kabul mektubunu teslim ettikten sonra Faaliyet Öncesi hazırlanması gereken belgeleri hazırladığınızda süreci sağlıklı bir şekilde yönetiyor olacaksınız. İlgili süreç hakkında bilgi için lütfen Sıkça Sorulan Sorular Sekmesini ve web-sitemizde yer alan Staj-Formlar kısmını inceleyiniz. Hazırlanacak formların web-sitemizde yer alan güncel formlar olması gerekmektedir.

İletişim : 0212 383 39 48

Bilgilerinize sunarız.

YTU Erasmus+ Program Birimi