HABERLER VE ETKİNLİKLER
2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ Programı Başvuru Puan Listesi Hakkında

Değerli öğrencilerimiz,

2021-2022 akademik yılı KA-131(AB Ülkeleri) Öğrenim ve Staj Hareketliliği Başarı Puanları Listesi aşağıda yer almaktadır. Başarı puanınızda hata olduğunu (otomasyon kaynaklı, sistemsel, sehven) düşünüyorsanız aşağıda yer alan itiraz formunu 22 Nisan Perşembe günü 16.00'a kadar erasmus@yildiz.edu.tr adresine gönderebilirsiniz.

Dilekçe örnekleri için tıklayınız.

 

Hatırlatmalar:

-Şehit ve Gazi çocuklarına +15 puan uygulanacaktır.

-Engelli öğrencilere +10 puan uygulanacaktır.

-2828 Sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu Kapsamında haklarında korunma, bakım veya barınma kararı alınmış öğrencilere +10 puan uygulanacaktır.

(İlgili öğrencilerin süreç takviminde belirtilen tarihlerde dilekçelerini ofisimize e-posta ile göndermeleri gerekmektedir).

-Aynı öğrenim kademesinde daha önce Erasmus+ kapsamında öğrenim veya staj hareketliliğinden yaralanmış öğrencilerin başarı puanı hesaplanırken, daha önce yararlanılan her bir faaliyet için (öğrenim-staj ayrımı yapılmaksızın) 10’ar puan azaltma uygulanacaktır.

-Hem öğrenim hem staj faaliyetine aynı zamanda başvuran öğrencilerin talebi doğrultusunda başvuru tipinden biri için 10 puan azaltma uygulanacaktır. Dilekçe teslim etmeyen öğrencilerin otomatik olarak staj başvurularından 10 puan kesinti yapılacaktır.

Detaylar için başvuru çağrısını inceleyiniz.

2021-2022 Akademik Yılı Süreç Takvimi takip etmeyi unutmayınız.

 

Başarı puan listesine buradan ulaşabilirsiniz.

 

NOT: İlan edilen liste nihai başarı puanları değildir. Nihai başarı puanlarının 23 Nisan Cuma günü ilan edilmesi planlanmaktadır.

Başarılı bir akademik yıl geçirmeniz dileğiyle.

Erasmus+ Programı Birimi