HABERLER VE ETKİNLİKLER
2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ Programı Staj Başvuruları Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz,

Erasmus+ Programının 2021-2027 yılları arasında yeni döneme geçiş yapması sebebiyle süreçlerde ve bazı kurallarda güncellemeler yapılacaktır. Bu geçiş sürecinin en sağlıklı şekilde devam edebilmesi için iç ve dış tüm paydaşlarımızla görüşmelerimiz devam etmektedir. Bu bağlamda 2021-2022 akademik yılında Staj Hareketliliğine başvurmuş ve 01 Eylül 2021 tarihinden öncesi bir tarih için Davet Yazısı almış olan öğrencilerimizin ivedilikle aşağıda yer alan şekilde ofisimize bilgi vermeleri gerekmektedir.

E-posta konu kısmına : 2021-2022 Akademik Yılı Staj Davet Yazısı Hakkında yazılması,

İçerik kısmına ise : Öğrenci numaranızı, ad-soyad, davet aldığınız ülkeyi, davet aldığınız tarihleri, şuan ki aktif öğrenim durumunuzu (örneğin lisans 4.sınıf) yazmanızı ve davet yazınızın bir örneğini e-posta ekinde göndermeniz gerekmektedir.

İlgili e-postayı 09 Nisan Cuma günü saat 15:00’e kadar erasmus-staj@yildiz.edu.tr adresimize göndermeniz gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

 

 

Yukarıda belirtilen duyuruya ilişkin açıklamalar aşağıda yer almaktadır.

1) Gönderilen e-posta sadece 2021-2022 akademik yılı Staj Hareketliliği için 01 Eylül 2021 tarihinden önce Davet Yazısı ALMIŞ öğrencileri ilgilendirmektedir.

2) Eğer ki elinizde şuan bir davet yazısı yok ise bugün davet yazısı bulma ve ofisimize gönderme zorunluluğunuz bulunmamaktadır.

3) Erasmus+ Programının 2021-2027 yıllarında yeni döneme geçmesi sebebiyle ofisimizce ön çalışma yapılma durumu söz konusu olmuştur. Bu sebeple halihazırda yukarıda belirtilen durumlara haiz öğrencilerden Davet Yazıları talep edilmiştir.

4) Staj ile ilgili e-postalarınızı lütfen erasmus-staj@yildiz.edu.tr adresimize gönderiniz.

5) Süreçlerle ilgili gelişmeler oldukça tarafımızca bilgi paylaşılacaktır.

Bilgilerinize sunarız.