2020-2021 Akademik Yılı Zorunlu PCR Testleri Hakkında

Değerli öğrencilerimiz,

2020-2021 Akademik Yılında Erasmus+ Programından öğrencilerimizin PCR Test ödeme taleplerine ilişkin cevap Türkiye Ulusal Ajansı tarafında üniversitelerimiz ile paylaşılmıştır.

Zorunlu PCR test ücretlerinin ödenmesine ilişkin uygulama şu şekilde olacaktır:

1. PCR testleri zorunlu olmalı ve masraflar belgelendirilmelidir. (PCR testinin zorunlu olduğuna dair belge, testin yapıldığına dair belge, ödemenin yapıldığına dair belge)

2. Gönderen veya ev sahibi ülkede ya da her ikisinde de zorunlu olarak istendiği takdirde karşılanabilir.

3. Ayrılan bütçe kısıtı nedeniyle PCR test ücretlerinin ödeme oranı başvuran öğrencilerin sayısına ve toplam ödeme talebi miktarına göre belirlenecektir.

Konuyla ilgili taleplerinizi ofisimize iletirken;

Eposta konu başlığına :   ERASMUS ZORUNLU PCR TEST ÖDEME TALEBİ   yazılması gerekmektedir.

E posta adresleri:

Öğrenim hareketliliği öğrencileri için   erasmus@yildiz.edu.tr

Staj hareketliliği öğrencileri için   erasmus-staj@yildiz.edu.tr

Epostalarınızı göndermeden önce yukarıda yazan açıklamalara uygun belgelerinizi Erasmus Otomasyon Sistemimize tek bir PDF 'de birleştirerek Covid-19 PCR Test Ödeme Evrakları kısmına yüklemeniz gerekmektedir.

Evraklarınızı e-posta ile göndermenize gerek bulunmamaktadır. E-postada sadece konuyla ilgili bilgi vermeniz yeterlidir.

Bilgilerinize.