2021-2022 Akademik Yılı Erasmus Programı Öğrenci Hareketlilikleri Ön Başvuru Listeleri

2021/2022 Akademik Yılı Erasmus+ KA-103(AB Ülkeleri) Öğrenci Hareketliliği Öğrenim ve Staj faaliyeti için başvuran adayların listeleri ekte yer almaktadır.

Notlar:

-         Başvuru durumu "Online Kayıtlı" olan öğrenciler ön başvurularını tamamlamadıkları için listede yer almamaktadır.

-        27.02.2021 tarihinde yapılacak olan Erasmus+ Yabancı Dil Sınavı ile ilgili detaylı liste ilerleyen günlerde (AGNO'lar tarafımızca USIS-GSIS'ten çekildikten sonra) Erasmus+ Programı web sayfasında ilan edilecektir.

-        Listede adı yer alan öğrencilerin bundan sonraki süreçleri Süreç Takviminden takip etmeleri gerekmektedir. Kişisel bilgilendirme yapılmayacaktır.

-        Bu liste ön başvurusunu tamamlayan öğrencilerin listesidir. Seçim süreçleri Süreç Takvimimizde belirtilen aşamalarla devam edecektir.

Başarılı bir akademik yıl geçirmeniz dileğiyle.

Ekler:

Öğrenim Hareketliliği Başvuru Listesi