2020-2021 Akademik Yılı KA-103(AB Ülkeleri) Başvuruları Puan Kesintisi Hk.

Değerli öğrencilerimiz,

2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+ KA-103 (AB Ülkeleri) Öğrenim ve Staj Hareketliliğinden her ikisine birden başvuru yapmış öğrencilerin talep ettikleri bir başvurularından -10 puan kesintisi uygulanacaktır. Hangi hareketlilikten puan kesintisi yapılmasını istiyorsanız ‘Puan kesintisi yapılmasını istediğim hareketlilik türü …….. hareketliliğidir.’ şeklinde bir ifade ile isim, bölüm ve öğrenci numarasının yer aldığı bir e-maili en geç 24.01.2020 tarihi saat 16:30’a kadar ‘erasmus@yildiz.edu.tr’ adresine göndermeniz gerekmektedir. Her iki hareketlilik türüne başvuru yapmış fakat herhangi bir talepte bulunmayan öğrencilerin otomatik olarak staj faaliyetlerinden -10 puan kesintisi uygulanacaktır. Belirtilen tarihten sonra gönderilen talepler kesinlikle kabul edilmeyecektir.

NOT: Sadece öğrenim veya sadece staj başvurusu yapan öğrencilerin herhangi bir işlem yapmalarına gerek bulunmamaktadır.

Erasmus+ Program Birimi