2016-2017 Akademik Yılı Hibe İadesi Son Ödeme Tarihi Hakkında 17.01.2018

2016-2017 Akademik Yılında Erasmus+ Programından yararlanmış ve herhangi bir sebepten ötürü hibe iadesi (öğrenci tarafından ofise ödenecek olan hibe) oluşan öğrencilerimiz için bu iadelerini gerçekleştirebilecekleri son tarih 30 Mart 2018 Cuma günü olarak belirlenmiştir.

İadenizi Ziraat Bankası Levent Şubesi 2250-44784684-5732 nolu YTÜ Erasmus Programı Euro hesabına yapabilirsiniz.

Not: İadeyi İstanbul içerisinde ki herhangi bir Ziraat Bankasından yapabilirsiniz. İadeyi yaparken havale ücreti konusunda gişe görevlisinden bilgi alınız. Havale ücreti talep edilmesi durumunda iadenizi Ziraat Bankası Levent Girişimci şubesinden (Sapphire AVM karşısı) havale ücreti olmadan yapabilirsiniz. İadeyi interaktif bankacılık üzerinden de yapabilirsiniz.

Bilgilerinize,

Yıldız Teknik Üniversitesi