HABERLER VE ETKİNLİKLER
2018-2019 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği Başvuru Listesi

Değerli Öğrenciler,

 

2018-2019 Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Öğrenim ve Staj faaliyeti için başvuran adayların listeleri ekte yer almaktadır. Tüm başvuru sahiplerinin listeden isimlerini kontrol etmeleri ve itirazları olması halinde, 27-30 Kasım 2017 tarihleri arasında aşağıdaki İtiraz Formunu doldurarak erasmus@yildiz.edu.tr  adresine e-posta göndermeleri gerekmektedir.  

 

 

Notlar:

·         Başvuru durumu "Online Kayıtlı" olan öğrencilerin itirazları, başvurularını zamanında tamamlamadıkları için dikkate alınmayacaktır. 

 

·         17.12.2017 tarihinde yapılacak olan Erasmus+ Yabancı Dil Sınavı ile ilgili detaylı liste 13.12.2017 tarihinde Erasmus+ programı resmi web sayfasında (www.eu.yildiz.edu.tr ) ilan edilecektir.  

 

·         Listede adı yer alan öğrencilerin bundan sonraki süreçleri Süreç Takviminden takip etmeleri gerekmektedir. Kişisel bilgilendirme yapılmayacaktır.

 

·         Nihai puanlar hesaplandıktan sonra, öğrenim faaliyeti için otomasyon sistemi üzerinden tercihler doğrultusunda, staj faaliyeti için ise getirilen kabul mektupları üzerinden yerleştirmeler yapılacaktır. Öğrenim faaliyeti için daha doğru tercih yapabilmek ve staj faaliyeti için doğru şartlarda staj yeri bulabilmek için, nihai puanlar açıklanana kadar öğrenim faaliyetine başvuran öğrencilerin bölümlerine ait İkili Anlaşmaları incelemeleri, staj faaliyetine başvuran adayların ise staj yeri bulmak için gereken araştırmaları yapması önemle tavsiye edilmektedir.

 

Ekler:

Öğrenim Hareketliliği Başvuru Listesi

Staj Hareketliliği Başvuru Listesi

İtiraz Formu

Süreç Takvimi

İkili Anlaşmalar Arama Motoru

Staj Kabul Mektubu Açıklamalar