2016-2017 ERASMUS+ Öğrenim Hareketliliği Dosya Teslimi Hakkında 02.08.2016

2016-2017 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim Faaliyetinde Bulunacak Öğrencilerimizin Dikkatine-02.08.2016

1- Dosya tesliminde bulunmak isteyen öğrencilerimizin öncelikle İntibak A belgeleri ve fakülte kurul kararlarının, bölümleri-fakülteleri tarafından AB Ofisi'ne elektronik sistem üzerinden ulaştırıldıklarından emin olmaları gerekir. AB Ofisi'ne ilgili bu belgeler ulaşmadan öğrenciler dosya tesliminde bulunamazlar.

2- AB Ofisi olarak dosya kabulleri 15 Ağustos 2016 tarihinden itibaren başlayacaktır.

3- Bu tarihten itibaren yurt dışına çıkacak olup da henüz intibak belgeleri AB Ofisi'ne ulaşmamış öğrenciler bir yakınlarına Noter tasdikli vekaletname vererek sözleşmelerinin imzalanmasını temin edebilirler.

Öğrencilerimize Duyurulur

YTÜ  AB OFİSİ