2016-2017 Akademik Yılı Erasmus+ Programı Transkript ve Dil Belgesi Teslimi Süresinin Uzatılması Hakkında 24.02.2016

2015 Eylül ayı içerisinde web sayfamızda yayınlamış olduğumuz ‘’2016-2017 AKADEMİK YILI ERASMUS+ ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ SÜREÇ TAKVİMİ’’ nde ve 10.02.2016 tarihinde hatırlatma amaçlı web sayfamızda yayınlamış olduğumuz duyurumuzda belirtildiği üzere 15 – 19 Şubat 2016 tarihleri arasında Erasmus Programına dahil olmak isteyen öğrencilerin güncel transkriptlerini ve ilk başvuru yaparken de bu yönde beyanda bulunulmuş ise YDS veya TOEFL sınav sonuçlarının AB Ofisine imza karşılığı teslim etmeleri gerekmekteydi.

Bu süreçte gerekli belgeleri AB Ofisine herhangi bir sebepten dolayı teslim edemeyen öğrenciler için 25 - 26 Şubat 2016 tarihleri saat 16:30’a kadar belge teslim süresi uzatılmıştır.

·         Belgelerini bizzat getiremeyecek olan öğrenciler bir başka kişi ile de, belgeyi teslim eden kişinin imzası doğrultusunda belgelerini teslim edebilirler.

·         Transkriptleriniz ıslak imzalı olmalıdır. Öğrenim ve Staj Hareketlilikleri için ayrı ayrı transkript teslim edilmelidir. Transkriptleriniz 08 Şubat 2016 tarihinden sonra alınmış olmalıdır.

·         Lisans kademesi için minimum ortalama şartı 2.20 , Yüksek Lisans ve Doktora için 2.50’ dir.

Erasmus Programı süreci boyunca bu gibi durumlar sebebiyle mağduriyet yaşamamanız için, özellikle AB Ofisi web sayfasını, sisteme kayıtlı mail adreslerinizi, bölüm koordinatörlerinizin bilgilendirmelerini dikkatle, özenle takip etmenizi ve sorumluluklarınızın farkında olmanızı önemle rica ederiz.

YTÜ Avrupa Birliği Ofisi