2016-2017 Erasmus+ Başvuru Listesine İtiraz Süreci - Başvuru Listeleri

2016-2017 Erasmus+ Başvuru Listesine İtiraz Süreci

Değerli Öğrencilerimiz;

2016-2017 akademik yılı Öğrenim ve Staj Hareketliliği için başvuru yapan öğrenci listesi ekte yer almaktadır. Başvuru yapan tüm öğrencilerin isimlerini ve bilgilerini kontrol etmeleri gerekmektedir.

-Listede “sarı renk” ile işaretli öğrencilerin 04.12.2015 tarihine kadar masai saatleri içerisinde AB Ofisi’ne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

-Başvuru yapan fakat listede adı yer almayan öğrencilerin 04.12.2015  tarihine kadar başvuru formlarını ekleyerek  aşağıdaki formatta bir e-postayı erasmus@yildiz.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir:

E-posta konusu: Başvuru Listesine İtiraz

İçerik: İtiraza konu olan durumun açıklaması

Ek: Başvuru Formu (pdf)

Ad soyad

Online başvuru için kullanılan e-posta adresi

Öğrenci no

Bölüm adı

Not: 4/12/2015 tarihinden sonra yapılacak olan itirazlar kesinlikle dikkate alınmayacaktır.

Başvuru yapan öğrencilerimizin bundan sonraki süreçte ekte yer alan 2016-2017 akademik yılı Süreç Takvimi’ni dikkatlice incelemeleri ve takibini yapmaları gerekmektedir.

Başarılı bir akademik yıl dileriz.

Öğrenim Hareketliliği Listesi

Staj Hareketliliği Listesi