HABERLER VE ETKİNLİKLER
HİBELER VE CONFIRMATION HK.

Değerli Öğrencilerimiz,

2015-2016 akademik yılında Erasmus+ Öğrenim hareketliliğinden yararlanacak öğrencilerimizin vize işlemlerinde geç kalmamaları açısından oluşabilecek mağduriyetin giderilmesi için Confirmation Sheet adlı belge bir dilekçe karşılığında AB Ofisi Koordinatörlüğü’nden temin edilebilecektir.

 

İlgili öğrenciler aşağıdaki belgeler ile birlikte AB Ofisi Koordinatörlüğü’ne geldikleri takdirde gerekli onay işlemi gerçekleştirilecektir.

 

-Confirmation Sheet(Formlar kısmında bulabilirsiniz (5 adet) )

-Letter of Acceptance(Kabul Belgesi)

-Dilekçe(Duyuru ekinde yer almaktadır)

 

2015-2016 akademik yılı için üniversitemize tahsis edilecek hibe miktarı belli olmadığından her bölüm için listede yer alan öğrencilerin ilk yarısı Confirmation Sheet adlı belgeyi hibeli olarak diğer yarısı ise hibesiz olarak düzenleyeceklerdir. Unutulmamalıdır ki hibe listesi ilan edildikten sonra Confirmation Sheet adlı belgenizin hibeli/hibesiz olarak güncellenmesi gerekmektedir.  Yurtdışına çıkmadan önce AB Ofisi’ne teslim edilecek dosyada Confirmation sheetinizin güncel olarak yer alması gerekmektedir.

 

NOT: Confirmation Sheet Belgesinin imza işlemi dilekçe karşılığında gerçekleşeceğinden şahsen başvuru dışında Confirmation Sheet onay işlemi gerçekleşmeyecektir.

 

 

EK: DİLEKÇE ÖRNEĞİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

AVRUPA BİRLİĞİ OFİSİ