2015-2016 Erasmus+ Öğrenci Değerlendirme Puan Listesi GÜNCEL

2015-2016 akademik yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği ve Staj Hareketliliği listeleri GÜNCEL olarak ekte yer almaktadır.

1)      Türkiye Ulusal Ajansı’nın Program Uygulama rehberi referans alınarak, değerlendirme puanı aşağıdaki şekilde hesaplanmıştır:

AGNO (%50) + Yabancı Dil Notu (%50) – 10 puan (Daha önce aynı öğrenim kademesinde                                                      programdan faydalanan öğrenciler için)

2)      Online başvuru aşamasında öğrencilere daha önce Erasmus faaliyetinden yararlanıp yararlanmadıkları sorulmuştur. Faaliyetten faydalandıklarını beyan eden öğrencilerin toplam puanlarından 10 puan düşülmüştür. İlerleyen aşamalarda yanlış beyanda bulunan öğrenciler tespit edilirse Erasmus+ Öğrenim / Staj Hareketliliği başvuruları geçersiz sayılacaktır.

3)      2015-2016 Erasmus+ Staj Hareketliliği kapsamında yerleştirilmiş öğrencilerin staj yerleri ve/veya tarihlerini değiştirmek istemeleri durumunda gerekli kriterleri sağlayan yeni Kabul Mektuplarını 15 Mayıs 2015 tarihine kadar AB Ofisi’ne iletmeleri gerekmektedir.

4)      Yerleştirme listeleri hibe garantisi vermemektedir. Kurumumuza 2015-2016 akademik yılı için tahsis edilecek hibe tutarı açıklandıktan sonra hibe dağıtımı yapılacaktır. Ayrıca AB Ofisi web sayfasında ilan edilecektir.

5)      Tüm bilgilendirme ve güncellemeler AB Ofisi web sayfası aracılığı ile yapıldığından 2015-2016 yerleştirme listesinde adı geçen öğrencilerin web sayfamızı ve e-posta adreslerini sık sık kontrol etmeleri gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimize duyurulur,

GÜNCEL 2015-2016 Erasmus+ Öğrenim Değelendirme Listesi