2015-2016 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği Başvuruları Listesi Hk.

2015-2016 akademik yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği ve Staj Hareketliliğine başvuruda bulunan öğrencilerin listeleri ekte yer almaktadır. Başvuru esnasında Öğrenim+Staj seçen öğrencilerimiz hem Öğrenim Hareketliliğine hem de Staj Hareketliliğine başvurduklarından bilgilerini her iki listede görebileceklerdir.

Not-1: Bilgilerinizde herhangi bir eksiklik ya da yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız 13/02/2015 tarihi mesai bitimine kadar erasmus@yildiz.edu.tr adresi ile iletişime geçebilirsiniz.

Not-2: Başvuru yapmış olmanıza rağmen listelerde isminiz yer almıyorsa başvuru formunuzla birlikte şahsen 13/02/2015 tarihi mesai bitimine kadar AB Ofisi Koordinatörlüğü ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ