2021-2022 Akademik Yılı Öğrenci Başvuruları (Eski)

Akademik Yıl

2021-2022

Başvuru Türü

KA103 Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği

Başvuru tarihleri

Başlangıç: 04 Ocak 2021 (Saat 10:00)

Bitiş          : 29 Ocak 2021 (Saat 15:30)

Yabancı Dil Sınavı

27 Şubat 2021

(Sınavın online yapılması planlanmaktadır)

Mazeret Sınavı 17 Nisan 2021 Detaylı bilgi web sayfamızın duyurular kısmında yer almaktadır

Online Başvuru Sistemi

www.ytuerasmus.yildiz.edu.tr

Başvuru Bilgi Paketi

Çağrı Metni

Süreç Takvimi (Eski)

Süreç Takvimi   (Güncellendi)

Proje dönem hibeleri (Süreç takvimi ile birlikte inceleyiniz)

Başvuru Kılavuzu

Otomasyon Sistemi Kullanım Kılavuzu

Bilgilendirme Sunumu

Başvuru yapan tüm öğrencilerimizin Başvuru Bilgi Paketinde yer alan bilgileri eksiksiz bir şekilde incelediği ve bu bilgiler doğrultusunda başvurularını tamamladığı kabul edilmektedir.

Süreçlerde bazı bilgiler ihtiyaçlar doğrultusunda zaman zaman güncellenmektedir, bu nedenle bilgi metinlerini bilgisayarınıza indirmek yerine ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda web sayfamızdan online olarak temin etmeniz tavsiye edilmektedir.

Pandemi sebebiyle öğrenci bilgilendirme toplantımız bu yıl için Sunum halinde sizlerle paylaşılacaktır.

Süreçlerle ilgili Başvuru Bilgi Paketinde ve Bilgilendirme Sunumundan cevaplarına ulaşamadığınız sorularınızı öğrenim hareketliliği için erasmus@yildiz.edu.tr, staj hareketliliği için erasmus-staj@yildiz.edu.tr adreslerimize iletebilirsiniz.